Рубрики
Реклама
Партньори
Съдът в Кюстендил даде година и половина затвор кражба на ТВ от рецидив
  Категория: Правосъдие     17:33 - 13/August/2019

По искане на Районна прокуратура – Кюстендил съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия К. Арестът е за „продавач“ на пелети, въвел в заблуждение клиенти чрез обяви в интернет

Районна прокуратура – Кюстендил е постигнала споразумение със защитата на подсъдимия А.С., обвинен за извършена от него кражба,съобщиха за „Кубер прес“, от Апелативна прокуратура-София.
През нощта на 14.07.2019 г., в гр. Кюстендил, подсъдимият С. повредил входната врата на фризьорски салон, влязъл в помещението и взел от там телевизор. В хода на разследването извършителят на кражбата бил установен, а вещта върната на собственика.
Подсъдимият А.С., който е многократно осъждан, се е признал за виновен и се е съгласил да му бъде наложено наказание от осемнадесет месеца „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване.
Съдът е одобрил така сключеното споразумение. Определението е окончателно, като има последиците на влязла в сила присъда.

Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се води разследване за извършено престъпление по чл. 210, ал. 1, т. 4, вр. чл. 209, ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1 от НК. Събрани са доказателства за виновността на Л.К., който е привлечен в качеството на обвиняем.
Установено е, че в периода от 22.01.2018 г. до 17.06.2019 г. обвиняемият К. въвел в заблуждение множество лица на територията на страната, вследствие на което им причинил имотна вреда. Л.К. се легитимирал като представител на фабрика за пелети „А.П.“ Публикувал обяви в интернет пространството с посочване на условия за извършване на услуги – превеждане на капаро за закупуване на въпросната стока на неговата банкова сметка. Последното престъпно деяние било извършено от него в гр. Кюстендил.
По искане на Районна прокуратура – Кюстендил съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия К.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Съдът в Кюстендил даде година и половина затвор кражба на ТВ от рецидив

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да