Рубрики
Реклама
Партньори
Минимум 8 нови работни места откриват в Дупница чрез търговското си дружество
  Категория: Регионални     16:04 - 11/June/2019

Минимум 8 нови работни места открива Община Дупница чрез търговското си дружество "Дупница Транс" ЕООД,съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Три са свободните позиции за оператори на пропусквателен режим на автогарата в града. Кандидатите трябва да подадат заявление по образец, придружено с автобиография и документ за завършено средно образование. Крайният срок за подаване на документите е до 17 часа на 5 юли 2019 година в деловодството на Общината.
Освен тях, минимум още 5-ма шофьори ще бъдат назначени за автобуси на новата линия 5. Тя ще обслужва пътниците по направлението "Социални жилища" - кв.Байкал. Кандидатите трябва да притежават категория Д, професионална компетентност за превоз на пътници, които придружени с автобиография и заялвние по образец да подадат в деловодството на общинска администрация. Крайният срок е също 17 часа на 5 юли 2019 година.
Одобрените кандидати ще бъдат поканени на събеседване. Повече информация кандидатите могат да получат на тел: 0876 55 80 66.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Минимум 8 нови работни места откриват в Дупница чрез търговското си дружество

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да