Рубрики
Реклама
Партньори
Обвинението в Кюстендил внесе в съда дело за причиняване на телесна повреда на полицай
  Категория: Правосъдие     16:31 - 14/May/2019

На съд за отправена закана и причиняване на телесна повреда на полицейски служител в град Кюстендил.Обвиняемия: „Теб само те чакам да свалиш униформата и ще те запаля жив“.

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Кюстендил Н.Б. е предаден на съд за извършено от него престъпление: отправена закана и причиняване на телесна повреда на полицейски служител,съобщиха за “Кубер прес”, от Апелативна прокуратура –София.
На 08.12.2018 г., е получен сигнал от ОД на МВР гр. Кюстендил за нанесен побой на жена, двама дежурни полицаи били изпратени в кафене „Иридиум“. Служителката на заведението заявила, че не видяла никакъв инцидент, нито било установено лице, подало сигнала. Малко преди органите на реда да се качат в патрулния автомобил, към тях се приближил обвиняемият Б. и отправил обидни думи по техен адрес – „Смешници в униформа, какви сте вие бе, боклуци“. Към единия от полицаите – В.С., отправил вербална закана, като му казал - „Теб само те чакам да свалиш униформата и ще те запаля жив“.
Обвиняемият Н.Б. бил познат на полицейските служители като криминално проявено лице, осъждано за извършени престъпления от общ характер.
По-късно бил получен повторен сигнал за това, че жена, на която бил нанесен побой, чака полиция в района на кафе „Иридиум“. Дежурните служители отново се отправили към заведението. Пристигайки на място, въпросната жена им обяснила, че й бил нанесен побой от обвиняемия Н.Б. В този момент полицаите забелязали, че същият излязъл от кафенето. Полицаите няколко пъти му разпоредили да дойде при тях за изясняване на случая, но той не се подчинил.
Вместо това започнал да подскача, да ги обижда и да отправя неприлични жестове. При действията на задържането му от страна на полицаите, Б. оказал съпротива, изблъскал ги и побягнал. Тичайки, обвиняемият паднал, като се държал агресивно докато му поставяли белезници. Успял да нападне единия от полицейските служители - В.С., като му причинил травматични увреждания (кръвонасядане и охлузване по кожата в областта на дясната лакътна става).
Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Обвинението в Кюстендил внесе в съда дело за причиняване на телесна повреда на полицай

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да