Рубрики
Реклама
Партньори
Кюстендилски криминалисти задържаха 31 годишен за кражба на 50 лева
  Категория: Правосъдие     14:31 - 21/March/2019

Sпипаха 21-годишен опитал да “отмъкне” козметика за 117 лв. Извършена е кражба пистолет от къща в Кюстендил,в Дупница “изчезнаха” видео- камери от паркинг.

31-годишен мъж е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за извършена кражба,съобщиха за “Кубер прес”, от полицията в Кюстендил.
Той се възползвал от това, че водачът на фирмен автомобил го оставил за кратко без надзор, и отнел наличните в кабината 50 лв. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил. Уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е задържан 21-годишен мъж за опит да извърши кражба на козметични продукти от магазин в града на стойност 117 лв. Работата по случая продължава, изяснява се съпричастност на задържания и към други противозаконни деяния.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на законно притежаван пистолет от къща в града. Оръжието е било в каса. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, започнато е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на охранителни камери от паркинг на търговски обект в града. По случая е започнато досъдебно производство.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Кюстендилски криминалисти задържаха 31 годишен за кражба на 50 лева

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да