Рубрики
Реклама
Партньори
Граждани със социално- битови и автобусни казуси пред ГЕРБ депутатът Радослава Чеканска
  Категория: Политика     16:13 - 12/February/2019

Народният представител Радослава Чеканска се срещна в приемния си ден с жители на Дупница и региона.

Самодейци от дупнишкото село Самораново потърсиха за съдействие депутата от ГЕРБ Радослава Чеканска,съобщиха за “Кубер прес”,от Пресцентър ПП ГЕРБ - област Кюстендил.
Те се срещнаха с нея по време на приемния й ден, който се проведе в клуба на политическата сила в град Дупница. Самодейният състав от Самораново подготвя изява за празник на селото. Културните дейци се обърнаха с молба за финансова подкрепа към народния представител, за да могат да наемат озвучаване и да представят подготвената от тях фолклорна програма за празника. Чеканска откликна на молбата им и обеща да бъде гост на тържеството.
По време на приемния си ден, Радослава Чеканска се срещна и с граждани от община Бобошево. Те поставиха на вниманието на депутата проблема с липсата на автобусна линия, която да обслужва няколко малки населени места от общината. По думите им, това са селата Доброво, Скрино, Вуково, Сопово и Висока могила. От месец октомври 2018 г. жителите на тези населени места са без обществен транспорт. Чеканска се ангажира да проучи въпроса и да съдейства, ако е възможно.
По време на приемния ден на депутата от ГЕРБ бяха поставени още социални и битови казуси за решаване. Младо момче, завършило току-що висшето си образование, потърси съдействие за намиране на работа и професионална реализация.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Граждани със социално- битови и автобусни казуси пред ГЕРБ депутатът Радослава Чеканска

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да