Рубрики
Реклама
Партньори
С водосвет откриха в Кюстендил реновираната сграда на Областна дирекция на МВР
  Категория: Новини     16:03 - 12/February/2019

МВР министър Младен Маринов връчи на кмета Петър Паунов плакет на МВР в знак на благодарност за положените усилия.

С водосвет и традиционно рязане на триколъорна лентичка кмета на община Кюстендил Петър Паунов и МВР министърът Младен Маринов официално откриха реновираната сграда на Областна дирекция на МВР, освещаването беше отслужено от архиерейският наместник отец Генади Генадиев,предаде репортер на”Кубер прес”.
Днес е специален ден за нашия град и за всички наши партнъори и колеги от системата на вътрешното министерство, това каза по време на официалната част кмета Паунов.
”В заключителен етап е проект който без колебание подписах за включването му винвестиционнатапрограма на град Кюстендил още в създаването й. Наред с храмовете на образованието – българските училища, да бъде обновена и сградата на Областна дирекция на МВР в град Кюстендил. С близо милион лева са подменени изцяло покривните конструкции, направено е вътрешно саниране, подмяна на дограма, изцяло нова отоплителна инсталация. Разбира се, че много може да се желае, но това беше възможно с европейските средства.Направихме това европейски средства за да има уютна и спокойна за работа среда.”подчерта кмета на община Кюстендил Петър Паунов.
Той поясни,че стремейки се да бъде подпомогнато механизационното обезпечаване, са монтирани видео-камери в Кюстендил,за осигуряването на спокойна среда.
МВР министър Младен Маринов отбеляза,че сигурността е е изключително важна за гражданите на Кюстендил.По думите му усилията хвърлени в тази посока,не са напразни,защото ще допринесат за подобряването на сигурността в региона,както и в обслужването на гражданите.Политиката на МВР-смята вътрешния министър-е насочена не само към подобряване битовите условия, но към процесът на оборудване всеки полицейски служител със средства за висша защита и за въздействие в критични ситуации.
МВР министър Младен Маринов връчи на кмета Петър Паунов плакет на МВР в знак на благодарност за положените усилия.
На откриването присъстваха областният управител на Кюстендил Виктор Янев, директорът на Главна дирекция „Национална полиция” главен комисар Христо Терзийски, директорът на ОДМВР– Кюстендил старши комисар Елиан Стамболийски, директорът на РПБЗ – Кюстендил комисар Светослав Георгиев,началникът на РПУ Кюстендил Росен Райчев.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
С водосвет откриха в Кюстендил реновираната сграда на Областна дирекция на МВР

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да