Рубрики
Реклама
Партньори
5-има кандидати за подмяна на водопровода в село Бистрица
  Категория: Регионални     14:38 - 12/February/2019

Много голям се оказа интересът към обществената поръчка на Община Дупница за подмяна водопровода в село Бистрица,съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
В открито заседание днес, комисия с председател зам.кметът по икономическите въпроси Олга Китанова отвори документите на 5-имата кандидати. На заседанието присъства и кметът на селото Кирил Огненски, както и представители на участниците. За Бистрица прогнозната стойност е 1 842 500 лева без ДДС, а прогнозният обхват за цялостна подмяна е 4,66 км. Амортизираната водопреносна мрежа е с най-големи загуби в цялата община, като за 2017 година те са в размер на 78,2% при 2,02 средно аварии на километър годишно.
Три софийски, една благоевградска и една дупнишка фирма се надпреварват за поръчката. ДЗЗД "Ре Бистрица 2019", "Аква Инженеринг Бистрица" ДЗЗД и Обединение "Бистрица 2019" са от София, "Монолит-Бистрица" ДЗЗД е от Благоевград и "Дупнишка вода" ДЗЗД е от Дупница. Утре ще бъде първото открито заседание по отваряне офертите на кандидатите за подмяна водопровода в село Самораново.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
5-има кандидати за подмяна на водопровода в село Бистрица

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да