Рубрики
Реклама
Партньори
При СПО в Дупница,Бобов дол и Рила провериха 16 криминални лица
  Категория: Правосъдие     10:18 - 12/February/2019

Проверени са още и 443 лица, 285 МПС, съставени са 9 фиша за нарушения по ЗДвП и 57 броя АУАН.Със заповед за 24 часа са задържани трима.

В края на миналата седмица се проведе специализирана полицейска операция на територията, обслужвана от РУ Дупница, РУ Бобов дол и РУ Рила за противодействие на битовата престъпност, своевременно разкриване и задържане на извършители на престъпления, свързани с незаконната миграция, каналджийство, трафик на хора,съобщиха за “Кубер прес”, от полицията в Кюстендил.
Операцията бе двудневна и осъществена от служители на ОДМВР и служители на дирекция „Жандармерия“ в мълките и отдалечени населени места на територията на общините Дупница , Бобов дол , Сапарева баня Бобошево , Кочериново, Рила и прилежащите населени места, които са в близост до граничната зона.
Не са констатирани престъпления, свързани с незаконната миграция, каналджийство и трафик на хора. Проверени са 443 лица, 285 МПС, съставени са 9 фиша за нарушения по ЗДвП и 57 броя АУАН. Със заповед за 24 часа са задържани трима.
Проверени са 16 лица, известни на полицията като извършители на криминални деяния.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
При СПО в Дупница,Бобов дол и Рила провериха 16 криминални лица

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да