Рубрики
Реклама
Партньори
Със цялостен ремонт пенсионерски клуб- Копиловци,празнуват Трифон Заразен
  Категория: Общество     12:58 - 10/February/2019

Инициатор  на извършването на ремонтни дейности на пенсионерския клуб в Копиловци,съветничката от гражданската квота в групата на социалистите Мирослава Костадинова е с намерение през есента да се яви на изборите за кмет на населеното място,с очаквана от БСП подкрепа.


Със съдействието на общинския съветник от Кюстендил, Мирослава Костадинова е извършен  цялостен ремонт на  клубът на пенсионерите в Копиловци който се помещава в сградата на училището,съобщи пред “Кубер прес”, Мирослава Костадинова-общински съветник от Кюстендил.Тя е инициатор да бъде извършен ремонт и спонсор по осигуряване на средствата.Ремонтните работи са на стойност между 3500/ 4000 лева.
Официално се предвижда обновеното помещение да бъде открито през март, преди това членовете на клубът ще се съберат да отбележат 14 февруари Денят на лозаря-Трифон Зарезан.

Инициаторът и спонсорът за  ремонтни дейности на пенсионерския клуб в Копиловци-,съветничката от гражданската квота в групата на социалистите Мирослава Костадинова е с намерение през есента да се яви на изборите за кмет на населеното място,с очаквана от БСП подкрепа.

snimka Fasebook

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Със цялостен ремонт пенсионерски клуб- Копиловци,празнуват Трифон Заразен

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да