Рубрики
Реклама
Партньори
Организират І ви международен коледен хоров фестивал в Кюстендил
  Категория: Предстоящо     14:27 - 6/December/2018

Провеждат Първи международен коледен хоров фестивал ще се проведе в читалище „Братство”-Кюстендил.

На 7 декември 2018 г., от 17.30 часа в Голямата зала на читалище „Братство 1869” ще стартира Първият международен коледен хоров фестивал,съобщиха за “Кубер прес”, от читалището в Кюстендил.
Организатори на фестивала са община Кюстендил и читалище „Братство”, а в неговото първо издание ще вземат участие Градски хор – Щип, Р. Македония, Смесен хор „Орфей”, гр. Враца, Туристически хор „Осоговско ехо” гр. Кюстендил, Вокална формация „Неразделни”, Смесен хор „Братство”, Музикална компания „Пей сърце”, Вокално инструментална група „Еделвайс” и др.
Фестивалът е посветен на коледните и новогодишни празници и е част от богатата културна програма на читалището през м. декември.
Сред целите на фестивала са осъществяване на културен обмен, създаване на условия за установяване на контакти и сътрудничество между хорове от страната и чужбина и приобщаване към културните ценности на певческото изкуството.
“Заповядайте на Първия международен коледен хоров фестивал, за да се насладим заедно на музиката и хоровата песен!”,приканват организаторите на Първия международен коледен хоров фестивал.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Организират І ви международен коледен хоров фестивал в Кюстендил

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да