Рубрики
Реклама
Партньори
В Кюстендил се проведе среща за повишаване на предприемаческия капацитет
  Категория: Общество     18:06 - 8/November/2018

Ще бъдат организирани обучение в рамките на 40 часа с лектори-експерти от различни области работещи в областта на предприемачеството.

В зала „Велики учители” на читалище „Братство 1869”-Кюстендил , се проведе информационна среща организирана от Фондация ,целта е повишаване на предприемаческия капацитет, като път за активно социално включване и да информира хора, желаещи да стартират собствен бизнес или имащи бизнес идеи за възможности за безплатни обучения и консултации по предприемачество,предаде репортер на “Кубер прес”.
Водещата на срещата Сребрина Ефремова поясни,че предстой да бъдат издирени хора с бизнес и социални идеи ,такива които се нуждаят от малка помощ и експертна подкрепа за да започнат свой бизнес.
. ”Идеята е Кюстендил да стане част от местата в които ще работим -факта че града е близо до София дава възможност тук тези които искат да развиват бизнес да получат експертно-консултантска подкрепа каквото получават в София.”отбеляза тя.
По думите й ще бъдат организирани обучение в рамките на 40 часа с лектори-експерти от различни области работещи в областта на предприемачеството.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
В Кюстендил се проведе среща за повишаване на предприемаческия капацитет

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да