Рубрики
Реклама
Партньори
От домът в Мламлово искат да правят Център от семеен типа подибие на Сияние в Кюстендил
  Категория: Регионални     15:06 - 8/November/2018

Зам.областния управител Райчо Цветин посети Центърът за настаняване от семеен тип в село Мламлово община Бобов дол, той се срещна с управителя Петър Христов с когото обсъдиха състоянието на дома,съобщи пред медии Райчо Цветин,предаде репортер на “Кубер прес” .
Центърът се помещава в бившата, общинска, детска, градина в населеното място и се обитава от 15 пълнолетни лица,обслужват се от 13 служители повечето жители на община Бобов дол.
Управителя Петър Христов е споделил,че се търсят начини да си изгради парна инсталация защото се отопляват на ток и това изисква повече разходи.
По предложения на зам.областния управител с управителя Петър Христо веднага са провели среща с кмета на общината Елза Величкова.От нейна страна е поет ангажимент да бъде изградена в най-близко време парната инсталация от която се нуждаят домуващите.
”Повод да посетя този център беше да връча сертификат за участието на управителя на дома в Кръглата маса проведена в Кюстендил ,свързана с “Гражданската активност на българите-успехи, перспективи. Управителя на центъра изрази мнение, по-скоро желание да преобразува дома в Мламлово като огледален център от семеен тип подобна на този в Кюстендил център “Сияние”,подчерта Райчо Цветин.
Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
От домът в Мламлово искат да правят Център от семеен типа подибие на Сияние в Кюстендил

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да