Рубрики
Реклама
Партньори
Кметът на Кюстендил- Петър Паунов се видя с Антонио Лопес
  Категория: Политика     18:36 - 7/November/2018

Антонио Лопес, ЕНП: При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на областни градове, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Това се случи в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки. На срещата присъства и кметът на община Кюстендил Петър Паунов,съобщиха за “Кубер прес”, от Пресцентър ГЕРБ Кюстендил.
„Нашата българска делегация, съставена главно от кметове на областни градове в България, които са гръбнакът на местната власт у нас, подкрепя твърдо Европейската народна партия, защото в нея вижда сигурност и просперитет за ЕС и гражданите му", заяви Цветан Цветанов по време на срещата.
На свой ред генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес сподели с българската делегация своята увереност, че ГЕРБ ще спечели европейските избори догодина и ще има най-голям брой евродепутати в следващия Европейски парламент. „Пожелавам ви успех и на местните избори в България по-късно същата година. При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си и днес имат европейски вид", категоричен бе той и благодари на Цветан Цветанов и кметовете от ГЕРБ за това, че работят активно по каузата за силна и обединена Европа.
Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Кметът на Кюстендил- Петър Паунов се видя с Антонио Лопес

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да