Рубрики
Реклама
Партньори
Кмета на община Кюстендил сключи меморандум за сътрудничество с „Национална компания индустриални зони”
  Категория: Новини     15:32 - 12/January/2018

Петър Паунов: Подписваме рамков договор за партньорство. Каса е се за конкретен имот, близо 200 дка. Близо е до пътя за Македония и надявам се в близост до чакания Коридор №8.Това е ключово партнъорство за началото на 2018 година ,което идва ден след поемането на страната на евро-председателството на Съвета на Европа.

В Общинска заседателна зала в Кюстендил,кмета на Община Кюстендил Петър Паунов и изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес подписаха меморандум за сътрудничество,в присъствието на зам.-кметовете Светослав Василев, Надя Каратова и Радмила Рангелова,предаде репортер на “Кубер прес”.
Антоанета Барес изрази задоволство от присъединяването на Община Кюстендил към инициативата за развитие на индустриалните зони в България и подкрепата на общината-което е изключително важно за ситуирането на инвестиции.
Тя добави,че днес в Кюстендил е подписан акт за скрепяване на сътрудничество с надежда за бъдещи инвестиции на територията на община Кюстендил.
”Подписваме рамков договор за партньорство. Каса е се за конкретен имот, близо 200 дка. Близо е до пътя за Македония и надявам се в близост до чакания Коридор №8.Това е ключово партнъорство за началото на 2018 година ,което идва ден след поемането на страната на евро-председателството на Съвета на Европа.”отбеляза кмета на Община Кюстендил Петър Паунов.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Кмета на община Кюстендил сключи меморандум за сътрудничество с „Национална компания индустриални зони”

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да