Рубрики
Реклама
Партньори
Водач от Вратца шофирал след употреба на алкохол със споразумение в съда
  Категория: Правосъдие     16:47 - 14/November/2017

Мъж, шофирал с 3.48 промила алкохол в кръвта, с наложено наказание след споразумение с РП – Кюстендил.

По споразумение с Районна прокуратура – Кюстендил на подсъдимия В. Василев от с. Вратца е наложено наказание от шест месеца „лишаване от свобода“, при „общ“ режим на изтърпяване, за шофиране сред употреба на алкохол,съобщиха за “Кубер прес”, от Пресцентър – Апелативна прокуратура София.
На 17.05.2017 г. Василев управлявал лек автомобил „Субару“, като се движел по първокласен път в посока от с. Вратца към ГКПП „Гюешево“. Той бил спрян за проверка от служители в сектор „Пътна полиция“ при ОД МВР – Кюстендил, на които им направило впечатление, че водачът на превозното средство има неясен говор и лъха на алкохол. При извършения тест с техническо средство индикаторната скала на уреда отчела наличие на 3.48 промила алкохол в кръвта на Василев.
Подсъдимият вече е бил осъждан за шофиране в нетрезво състояние с наложено условно наказание от една година „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок и лишаване от право да управлява МПС за срок от две години. Понастоящем то е приведено в изпълнение.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Водач от Вратца шофирал след употреба на алкохол със споразумение в съда

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да