Рубрики
Реклама
Партньори
Читалище „Братство 1869“- Кюстендил търси доброволци
  Категория: Общество     15:31 - 13/September/2017

Ако си на възраст от 16 до 29 години можеш да станеш доброволец,Народно читалище „Братство 1869“ гр. Кюстендил реализира дейности по проект „Да премахнем границите пред доброволчеството“ по Програмата за трансгранично сътрудничество по ИПП България – Сърбия с водеща организация Асоциация „Тимошки младежки център – Зайчар“, Сърбия и Сдружение „Свободен младежки център – Видин“,съобщиха за “Кубер перс”,от читалището в Кюстендил.
Целта на проекта е да се създадат условия за устойчиво сътрудничество в трансграничния регион с цел увеличаване младежкото участие в общностния живот посредством социално доброволчество.
Читалище „Братство 1869“ приветства и насърчава отговорни личности, желаещи да дарят от времето и уменията си като доброволци, като се включат в обучение и практика в Центъра от семеен тип „Сияние” и Фондация „Сийдър“. Всички младежи успешно преминали практиката ще получат сертификат. Ако искаш да отделиш от свободното си време и искаш да си полезен на някого, можеш да ни намериш на адрес:
Читалище „Братство 1869“ гр. Кюстендил
ул. Отец Паисий № 11
или на тел: 078 52 63 95, e-mail: bratstvo_kn@abv.bg; Facebook: Читалище Братство Кюстендил

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Читалище „Братство 1869“- Кюстендил търси доброволци

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да