Рубрики
Реклама
Партньори
ОИЦ Кюстендил със среща за приключване на кампанията „Заедно за Европа”
  Категория: Регионални     18:48 - 19/May/2017ОИЦ – Кюстендил обяви победителя в конкурса за есе на тема: „България в ЕС – 10 години по-късно”. Осигуреният от ОИЦ – Кюстендил таблет бе присъден на Божидара Начева, ученичка от XI клас в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов”, гр. Кюстендил.

ОИЦ Кюстендил проведе заключителна среща по повод приключване на кампанията „Заедно за Европа” в област Кюстендил, екипът на ОИЦ – Кюстендил обяви победителя в конкурса за есе на тема: „България в ЕС – 10 години по-късно”. Осигуреният от ОИЦ – Кюстендил таблет бе присъден на Божидара Начева, ученичка от XI клас в Природо-математическа гимназия „Проф. Емануил Иванов”, гр. Кюстендил,предаде репортер на “Кубер прес”.
„Ярко изразена личностна позиция по поставената тема, убедително защитена с разнообразни аргументи и представена с оригинална образност, изящен, конкретен, точен и метафоричен език, разкриващ широката култура и емоционалната ангажираност на автора” са сред основанията на тричленното жури за присъждане на първо място на Божидара Начева. На второ място журито, състоящо се от Мирослава Дончева, учител в ОУ “Св.св. Кирил и Методий” и поетеса, Благой Ранов – писател и журналист и Снежана Боянова – учител по български език и литература, определиха есето на Виктория Иванова, ученичка в XI клас.
На заключителната среща, на която присъстваха представители на общинска администрация, неправителствен сектор и читалища, регионална библиотека и медии, бяха представени извършените от ОИЦ – Кюстендил дейности в рамките на кампанията „Заедно за Европа“, проведена в периода 10 март – 20 май от Мрежата от 28 информационни центъра за Европейските структурни и инвестиционни фондове в България по повод 60 години Европейски социален фонд, 10 години от присъединяването на България към ЕС и 6 години от цялостното функциониране на Мрежата от 28 информационни центъра.Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
ОИЦ Кюстендил със среща за приключване на кампанията „Заедно за Европа”

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да